غذای ایرانی و محلی

دستور تهیه دیزی

دستور تهیه دیزی ایرانی

 

طرز تهیه یک دیزی تمام عیار ایرانی

دیزی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. فکر کنید برای یک روز تعطیل که همه دور هم جمع شده اند، هوس دیزی کرده اید. ما در این مطلب طرز تهیه یک دیزی خوشمزه را به طور کامل و با جزئیات برایتان شرح داده ایم.

مواد اولیه برای دیزی سنتی

روغن مایع : به میزان لازم
نمک : به میزان دلخواه
فلفل سیاه : ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه : ۲ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی خشک شده : ۳ تا ۴ ورق
سیر : ۳ تا ۴ حبه
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
نخود : نصف پیمانه
سیب زمینی : ۲ تا ۳ عدد
گوشت گوساله : ۲۰۰ گرم
آب جوش : ۳ پیمانه
فلفل سبز : ۱ تا ۲ عدد
پیاز متوسط : ۱ عدد

 

طرز تهیه دیزی سنتی ایرانی

گوشت رو به همراه پیاز خرد شده و فلفل سبز در ماهیتابه یه تفت مختصر میدیم.
وقتی رنگ گوشت کمی تغییر کرد و پیازها کمی نرم شدند رب گوجه و زردچوبه و فلفل سیاه رو هم اضافه و تفت میدیم.
حالا مواد تفت داده شده رو داخل ظرف دیزی میریزیم.
و آب جوش و نخود و سیر و گوجه خشک ( میشه از گوجه تازه هم استفاده کرد ) رو هم اضافه میکنیم ،تا نیمه ظرف دیزی آب بریزیم کافیه.
در ظروف رو میذاریم و با حرارت ملایم رو شعله پخش کن میذاریم تا ۳ ساعت بپزه.
وقتی که ۳ ساعت گذشت نمک و سیب زمینی ها رو هم اضافه میکنیم و میذاریم تا پخته بشن تقریبا ۲۰ دقیقه زمان میبره.
حالا دیگه دیزی خوشمزه ما جا افتاده و آماده خوردنه.
آبش رو از موادش جدا میکنیم و با ترشی لیته و سیر ترشی و سبزی خوردن میزنیم تو رگ.

 

 

منبع : seemorgh.com/ sooran.com

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن