خوراک و خورش

دستور تهیه خورش پسته

دستور تهیه خورش پسته

 

مواد اولیه :

برای ۸ نفر
پسته                        نیم کیلو (مغز شده و آسیاب کرده)
گوشت         نیم کیلو (گوسفندی بدون چربی(خورشتی))
پیاز                                                                 ۱عدد
روغن                                                     به میزان لازم
آبغوره                                                      نصف پیمانه
شکر                                               ۲قاشق غذاخوری
نمک                                                     به میزان لازم
فلفل                                                    به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا مغز پسته آسیاب کرده را به همراه ۶ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و هم بزنید. مانند خاکشیر موقع شستن چند بار از یک ظرف به ظرف دیگر بریزید و پوست های پسته را که ته‌نشین می‌شوند دور بریزید. اگر از پسته‌ی پوست شده و یا خلال پسته استفاده می‌کنید این کار لازم نیست و خورش سبزتری خواهید داشت. پیاز را بسیار ریز کرده و به همراه کمی روغن تفت دهید و گوشت را خورشتی خرد کرده و در آن بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.. پسته ها را به گوشت و پیاز اضافه کنید. فلفل و آب خورش را اندازه کنید (شبیه به فسنجان گردو) وقتی گوشت خورش نیم پز شد نمک خورش را اندازه کنید و بعد از پختن گوشت آبغوره و شکر را مخلوط کرده و به خورش اضافه کنید. بعد از جا افتادن خورش آن را همراه با چلو سرو کنید.

نکات:

۱)بهتر است در این خورش از فلفل سفید استفاده شود.

۲)استفاده از کره به جای روغن،خورش را خوشمزه تر خواهد کرد.

۳)می توانید به جای آبغوره از آبلیمو استفاه کنید.

۴)شکر خورش را بسته به ذائقه خود می توانید اضافه کنید . یا آن را حذف کنید.

۵)با مرغ یا ماهیچه ی گوساله نیز می توانید این خورش را طبخ کنید.

۶)برای این مقدار خورش حدودا ۸پیمانه برنج نیاز است.

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

سوران / پرشین وی

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن