خوراک و خورش

دستور تهیه خورش پسته پرتغال

دستور تهیه خورش پسته پرتغال

 

 

مواد لازم برای خورش پسته و پرتقال برای ۴ نفر :

 روغن کنجد ۳ قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده۱ عدد
نمک و فلفل قرمزبه میزان لازم
زردچوبهیک دوم قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوری
رب نارنج۱ قاشق چایخوری
قارچ ورقه ای خرد کرده۴ عدد
پنیر توفوخرد کرده۱۰۰ گرم
پودر تخم گشنیزیک دوم قاشق چایخوری
لوبیا چشم بلبلی پخته۱ پیمانه
مغز پسته تازه۲۰۰ گرم
زعفران حل کرده۱ قاشق سوپخوری
فیله پرتقالیک عدد پرتقال

 

طرز تهیه خورش پسته و پرتقال :

روغن کنجد و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا پیاز قدری طلایی شود. آن گاه نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، رب نارنج، قارچ و پنیر را در پیاز تفت دهید.

 

حالا پودر تخم‌گشنیز، لوبیا، پسته، زعفران و فیله‌های پرتقال را به خورش بیفزائید و با حرارت ملایم چند دقیقه خورش را بپزید تا کاملا مزه‌دار شود. اینک خورش را به همراه چلو برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.

 

منبع : shooroshirin.ir / beytoote.com,

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن