خوراک و خورش

دستور تهیه خورش پسته پرتغال

دستور تهیه خورش پسته پرتغال

 

 

مواد لازم برای خورش پسته و پرتقال برای ۴ نفر :

 روغن کنجد  ۳ قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده ۱ عدد
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
رب نارنج ۱ قاشق چایخوری
قارچ ورقه ای خرد کرده ۴ عدد
پنیر توفوخرد کرده ۱۰۰ گرم
پودر تخم گشنیز یک دوم قاشق چایخوری
لوبیا چشم بلبلی پخته ۱ پیمانه
مغز پسته تازه ۲۰۰ گرم
زعفران حل کرده ۱ قاشق سوپخوری
فیله پرتقال یک عدد پرتقال

 

طرز تهیه خورش پسته و پرتقال :

روغن کنجد و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا پیاز قدری طلایی شود. آن گاه نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، رب نارنج، قارچ و پنیر را در پیاز تفت دهید.

 

حالا پودر تخم‌گشنیز، لوبیا، پسته، زعفران و فیله‌های پرتقال را به خورش بیفزائید و با حرارت ملایم چند دقیقه خورش را بپزید تا کاملا مزه‌دار شود. اینک خورش را به همراه چلو برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.

 

منبع : shooroshirin.ir / beytoote.com,

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن