خوراک و خورش

دستور تهیه خورش بوقلمون

دستور تهیه خورش بوقلمون

خورش بوقلمون، خورشی سرشار از آهن

مواد لازم برای تهیه خورش بوقلمون :

گوشت بوقلمون : ۳۰۰ گرم
سیب‌زمینی :دو عدد
شوید خشک : دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده : یک عدد
تخم آفتا‌ب‌گردان : یک قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون : سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران : به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش بوقلمون :

برای تهیه خورشت بوقلمون در ابتدا گوشت بوقلمون را به تکه‌های ریز قیمه‌ای درآورید و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار دهید و در یخچال بگذارید.
سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌ زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آن‌گاه سیب‌زمینی‌، شوید و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید.
وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورشت غلیظ شد، در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.

 

منبع : seemorgh.com / khorasannews.com

 

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن