صبحانه و مربا

دستور تهیه املت دریایی

دستور تهیه املت دریایی

 

املت دریایی یکی انواع مختلف از املت می باشد که دستور تهیه آن را در ادامه خواهیم گفت.

 

مواد لازم برای املت دریایی :

میگو (پاک شده)۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
سیر (له شده)۲ حبه
دانه میخک۱ عدد
فلفل چیلییک چهارم قاشق غذا خوری
دانه تخم زیرهیک سوم قاشق چایخوری
سس مایونزیک دوم پیمانه
چیپس (خردشده)۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغن زیتون۴ قاشق سوپخوری
 

دستور تهیه املت دریایی :

ابتدا دو قاشق چای‌خوری روغن زیتون را داخل تابه با شعله ملایم گرم کنید. به دنبال آن میگو های آماده شده را به همراه سیر، میخک، فلفل، تخم زیره و نمک را اضافه کنید. چیزی حدود ۴ تا ۳  دقیقه باید این محتویات تفت داده شوند، به گونه ای که بوی ادویه های مورد نظر را حس کنید و میگوها پخته شوند. بعد از آن میگو را از روی حرارت برداشته  و گوشه ای قرار دهید تا خنک شود. در همین حین سس مایونز را به محتویات اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه شکسته و بسیار خوب هم بزنید تا یکدست شود. و دوباره کمی فلفل  اضافه کنید و هم بزنید.

اکنون مابقی روغن زیتون را در تابه را با یک قلمو به دیواره های ماهی تابه بمالید و سپس روی قرار دهید. اکنون مقداری از تخم مرغ تهیه شده را داخل ماهی تابه ریخته  و بگذارید تا نیمرو برشته و نرم شود.

با استفاده از قاشق مقداری از مخلوط مواد را روی نیمی از نیمرو ریخته و تابه را کمی کج کنید. بعد به وسیله کفگیر نیمه دیگر نیمرو را روی مواد برگردانید. سپس داخل ظرفی بگذارید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).

 

منبع : مجله سرآشپز – bartarinha.ir/ beytoote.com

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن