زنان

درمان کیست تخمدان به روش طب سنتی

متأسفانه امروزه به دلیل تغذیه غلط، طیف زیادی از زنان کشورمان دچار «کیست» هستند؛ در طب سنتی دستورالعمل‌های خاصی تغذیه‌ای و روش‌های درمانی برای درمان قطعی کیست تخمدان وجود دارد.

درمان کیست تخمدان به روش طب سنتی

 

از نظر طب سنتی چهار علت عمده باعث تشکیل «کیست» در تخمدان می‌شود که ممکن است کسی تحت تأثیر یکی از این عوامل و شخص دیگری تحت تأثیر هر چهار عامل دچار کیست شده باشد.

چاقی، غلظت خون و رطوبت سه علت اساسی به وجود آمدن کیست تخمدان هستند.

برای خانم‌ها هرگونه بی‌نظمی در قاعدگی نوعی هشدار به حساب می‌آید از طرفی وقتی ابتلا به کیست تخمدان شایع باشد، نخستین احتمال را به وجود کیست تخمدان می‌دهیم؛ کیست تخمدان اغلب در کمیت و کیفیت قاعدگی خودش را نشان می‌دهد.

پرهیز غذایی برای درمان کیست تخمدان

سیاه‌دانه از معروف‌ترین گیاهانی است که با خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی، نقش بسزایی در زمینه جلوگیری از فعالیت سلول‌های سرطانی دارد و بر طبق تحقیقات دقیق و موشکافانه اساتید طب سنتی اغلب کیست‌ها و تومورهای سرطانی تا حدود بسیاری به طور بنیادین از بین می‌روند

بانوان مبتلا به کیست تخمدان باید از مصرف غذاهای غلیظ پرهیز کنند؛ پیتزا، الویه، حلیم، آش رشته، ماکارونی، لازانیا، کله‌پاچه، حلوا، شیرینی‌تر، موز، انبه و لوبیا جزء غذاهای غلیظ به شمار می‌روند.

شیر، میوه و تنقلات را به هیچ وجه با هم نخورید، چون هضم همزمانشان بسیار دشوار است و در بدن ایجاد سموم مضر می‌کنند؛ هضم گوشت توسط دستگاه هاضمه یا همان دستگاه گوارش ۱۲ ساعت طول می‌کشد بنابراین اگر گوشت خورده‌اید، باید بیشتر صبر کنید.

چند روش ساده برای درمان کیست

ابتدای صبح یک قاشق چای‌خوری پودر اسطوخودوس و یک استکان آب جوش را مخلوط و پس از ۵ دقیقه دم کشیدن با عسل ناب مخلوط و میل کنید؛ روغن این گیاه می‌تواند از تشکیل کلونی ژن‌های جهش یافته که عامل بروز سرطان هستند، جلوگیری کرده و در نتیجه خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها را نیز کاهش دهد.

ابتدای شب یک استکان آب جوش و یک قاشق چای‌خوری پودر گیاه افتیمون را مخلوط و پس از ۵ دقیقه دم کشیدن با عسل ناب میل کنید؛ افتیمون با طبیعت گرم و خشک و قابض، رفع سودای محترقه و بلغم ممزوج می‌کند که غلبه این نوع سودا و بلغم به تأکید و قول اطباء بزرگ طب ایران از جمله علل اصلی بروز کیست‌ها و تورم سرطانی است؛ این گیاه با ایجاد خاصیت قلیایی محیط اطراف کیست و تومور موجب تضعیف و نابودی کیست‌ها و تومورهایی که ماهیت سوداوی و بلغمی دارند می‌کند.

بعد از هر وعده غذایی یا همراه با وعده‌های غذایی یک قاشق چای‌خوری سیاه‌دانه میل شود؛ سیاه‌دانه از معروف‌ترین گیاهانی است که با خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی، نقش بسزایی در زمینه جلوگیری از فعالیت سلول‌های سرطانی دارد و بر طبق تحقیقات دقیق و موشکافانه اساتید طب سنتی اغلب کیست‌ها و تومورهای سرطانی تا حدود بسیاری به طور بنیادین از بین می‌روند.


منبع: باشگاه خبرنگاران/ tebyan.net

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن