خوراک و خورش

خورش کرفس به سبک متفاوت درست کنید

خورش کرفس به سبک متفاوت درست کنید

مواد لازم برای خورش کرفس :

گوشت گوسفندی : ۲۰۰ گرم
کرفس خرد شده : ۲۰۰ گرم
لوبیا چیتی : ۵۰گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
،نعنا خشک : ۱ قاشق غذاخوری
پیاز : ۱ عدد
سبزی قورمه سبزی : ۵۰ گرم
آبغوره : ½ پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه : مقداری

 

طرز تهیه خورش کرفس :

ابتدا پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.
وقتی سبک شد سپس گوشت گوسفندی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و کمی اجازه دهید گوشت پخته شود (حدود ۱۰ دقیقه).
سپس سبزی قورمه سبزی را به گوشت بیفزایید و کمی تفت دهید .
رب گوجه فرنگی را نیز با آین مواد کمی سرخ کنید(۱- ۲ دقیقه) .
حددود ۴ لیوان آّ به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ،اجازه دهید جداگانه پخته شود.
در این فاصله کرفس های شسته و خرد شده را در کمی روغن مایع حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید.
وقتی آب کرفس ها کشیده شد نعناخشک را نیز به آن اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
هنگامی که گوشت پخته شد ،لوبیا چیتی پخته شده و کرفس و نعنا تفت داد شده و آبغوره و نمک را نیز به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه دیگر تا جا بیفتد.

 

 

 

 

تهیه شده توسط خانم مریم محمدی
seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن