خوراک و خورش

خورش فسنجان

طرز تهیه یک خورش خوشمزه با مزاج گرم:
خورش فسنجان نصف بادام+ نصف گردو

مواد لازم:

گردو
بادام درختی
پیاز
گوشت گوسفند یا مرغ محلی
رب انار
نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

ابتدا مغز گردو و بادام را با پیاز خوب آسیاب کنید، سپس آن‌ها را با آب و نمک و زردچوبه روی گاز بگذارید تا بپزد.
اگر خورش با مرغ محلی است، چون مرغ زود پز است بعد چند ساعت مرغ را درون مایه گردو میریزیم تا بپزد و بعد هم رب انار را اضافه میکنیم صبر میکنیم تا به روغن بیافتد.
اما اگر با گوشت گوسفند است، باید گوشت ها را زودتر در مایه بریزیم تا خوب بپزد.

مزاج خورش:

طبیعت معدل آن: گرم
گردو: گرم و خشک
بادام:گرم و تر
پیاز:گرم و خشک
گوشت گوسفند: گرم و تر
گوشت مرغ محلی: تقریبا گرم
رب انار: سرد و تر
نمک:گرم و خشک
زردچوبه: گرم و خشک

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن