آشپزیخوراک و خورش

خورش آلو اسفناج با مرغ

مواد لازم:

مرغ:                                      نصف عدد
پیاز:                                       یک عدد
اسفناج:                                  یک کیلو گرم
روغن:                                    یک قاشق غذا‌خوری
سیرخردشده:                          دو حبه
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه:       به‌ میزان لازم
آلوبخارا:                                  به میزان لازم
آب:                                        دو لیوان

طرز تهیه:

مرغ را به اندازه‌ دلخواه خرد می‌کنیم و همراه پیاز خرد شده، سیر و روغن تفت می‌دهیم. زردچوبه، فلفل، ادویه و نمک را به آن اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم و زیر گاز را کم می‌کنیم تا خود مرغ آب بیاندازد. آن‌گاه اسفناج را بعد از شستن و خرد کردن در ظرف ریخته و می‌گذاریم با حرارت کم پخته شود (اسفناج احتیاج به آب ندارد چون اسفناج آب می‌اندازد) وقتی آب اسفناج گرفته شد به مرغ‌ اضافه می‌کنیم آن‌گاه آلوها را همراه با دو لیوان آب به درون غذا می‌ریزیم و می‌گذاریم با شعله کم غذا بپزد و جا بیفتد. برای چاشنی و مزه غذا اگر آلوها کافی نبود می‌توانیم از آبغوره یا آبلیمو استفاده کنیم.در این غذا به جای آبغوره یک قاشق قره‌قورت هم می‌توان استفاده کرد.

منبع کانال آشپزخونه

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن