تغذیه سالم

حملات قلبی را با مصرف روزانه پنیر کاهش دهید

فواید مصرف پنیر

جدیدترین پژوهش‌های انجام شده در آکادمی قلب انگلستان نشان می‌دهد، مصرف روزانه اندکی پنیر می‌تواند از خطر سکته قلبی و سکته مغزی جلوگیری کند.
به گفته دانشمندان، با توجه به اینکه پنیر چرب است، اما مصرف مقدار کمی از آن می‌تواند تا حدود بالایی برای محافظت از خود در مقابل بیماری‌های قلبی و سکته مغزی موثر باشد.
محققان آکادمی قلب انگلستان در این تحقیق به این نتیجه رسیدند، مصرف روزانه چهل گرم پنیر می‌تواند به بالا رفتن مقدار کلسترول خوب کمک کند و همچنین می‌تواند خطر سکته قلبی را تا چهارده درصد و حمله مغزی را تا ده درصد کاهش دهد.
تحقیقات منتشر شده نشان داد، مصرف متعادل پنیر، علاوه بر بالا بردن مقدار کلسترول خوب، می‌تواند سطح کلسترول بد را نیز بکاهد.
این تحقیقات نتیجه بررسی پانزده بررسی گذشته در ارتباط با خوردن پنیر و تحقیقات جدید دانشمندان انگلیسی و چینی نسبت به استفاده از این ماده غذایی می‌باشد.
پژوهش‌های دانشمندان آکادمی قلب انگلستان نشان داد، پنیر سرشار از کلسیم است. با توجه به اینکه حاوی پنیر چربی اشباع شده است و این چربی برای سلامت قلب مضر است، اما کلسیم موجود در پنیر کمک می‌کند که بدن چربی زیادی را جذب نکند. همچنین این ماده غذایی، محتوی یک نوع اسید می‌باشد که این اسید توانایی این را دارد که مانع از لخته شدن خون در رگ‌ها شود.
منبع: پارس نیوز
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن