آشپزیغذای بین المللی

تکه های ترد مرغ

این تکه های مرغ بسیار ترد و خوشمزه هستند و کنار سالاد هویج، سس گوجه و سیب زمینی پخته سرو می شوند. از این دستور پخت استفاده کنید و یک شام یا نهار عالی برای خانواده تان بپزید.

 مواد تشکیل دهنده برای تهیه تکه های ترد مرغ:

  • 150 میلی لیتر باترمیلک یا شیر ترکیب شده با 2 قاشق چایخوری آب لیمو
  • 2 عدد سینه مرغ بزرگ
  • 50 گرم تکه نان یا نان سوخاری
  • یک قاشق غذاخوری روغن

برای تهیه سس:

  • 2 قاشق غذاخوری کچاپ
  • یک قاشق چایخوری سس سویا
  • یک دوم قاشق چایخوری سرکه سفید

برای سالاد هویج:

  • 2 عدد هویج بزرگ
  • یک دوم آب لیموی تازه
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • سیب زمینی پخته برای سرو

 طرز تهیه تکه های ترد مرغ:

باترمیلک را در کاسه ای بریزید. سینه های مرغ را برش بزنید و بر روی کاغذ خشکی بگذارید. آن ها را در باترمیلک قرار دهید، در ظرف بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. در این میان برای سالاد، هویج را با آب لیمو و روغن زیتون ترکیب کنید. مواد سس را در کاسه دیگری تهیه کنید و هر دو را کنار بگذارید.

ماهیتابه بزرگی را گرم کنید، تکه های نان را در آن بگذارید و برای 2 الی 3 دقیقه تست کنید.

فر را با درجه 230 درجه گرم کنید.  تکه های نان را در بشقاب بزرگی قرار دهید و سپس سینه های مرغ را از باترمیلک درآورید و در تکه های نان بغلتانید.

یک دوم قاشق غذاخوری روغن را در ظرف بریزید و گرم کنید. مرغ را برای یک یا دو دقیقه سرخ کنید

سپس مرغ را به ظرف فر انتقال دهید و برای 5 دقیقه بزپید. سپس آن را با سالاد هویج و سس و سیب زمینی پخته شده سرو نمایید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن