آشپزیکیک و شیرینی

تهیه کیک هندوانه‎‌ای برای شب یلدا

کیک هندوانه‎‌ای می‌تواند انتخابی زیبا و خشومزه برای شب یلدای امسال شما باشد. خبر خوب این است که خودتان می‌توانید این کیک را بپزید. با گیاه سلامتی همراه شوید تا دستور تهیه این کیک را به شما آموزش دهیم. همچنین می‌توانید برای شام شب یلدا از دستورالعمل تهیه ران مرغ و انار استفاده نمایید.

قبل از درست کردن این کیک در نظر داشته باشید که هم شکل آن مانند هندوانه است و هم طعم هندوانه می‌دهد! در آن می‌توان از تکه‌های کوچک شکلات هم استفاده کرد. در نهایت یک کیک خوشمزه خواهید داشت که یک گزینه خوب برای شب یلدا است. برای این کیک هندوانه‌ای می‌شد از طعم‌دهنده هندوانه استفاده کرد اما همه به این نوع طعم‌دهنده دسترسی ندارند و ممکن است آن را در مغازه‌ها پیدا نکنند. بنابراین بهتر است از ژلاتین هندوانه استفاده شود زیرا در دسترس عموم قرار دارد و بسیار خوب عمل می‌کند!

تهیه کیک هندوانه‎‌ای برای شب یلدا

بیایید کمی درباره شکل و ظاهر کیک صحبت کنیم. کیک هندوانه‎‌ای را می‌توان در اشکال مختلف درست کرد، نمونه‌هایی هستند که بسیار به هندوانه شباهت دارند و برخی نمونه‌ها بسیار ساده‌اند. اما این نمونه‌ای که ما میخواهیم آموزش دهیم، تقریباً مابین این دو قرار می‌گیرد. بیشتر آن از کره خامه‌ای درست شده و نیازی نیست نگران تزیین آن با فوندانت (نوعی خمیر قنادی) باشید. دور آن را باید با رنگ سبز تزیین کرد و خبر خوب این است که هندوانه‌های واقعی، در طرح‌های بسیار مختلفی وجود دارند و از این نظر کار شما راحت‌تر شده است. کمی فوندانت برای روی کیک نیاز است تا مانند دانه‌های هندوانه باشد، اما ما قطعات کوچک شکلات را جایگزین آن کرده‌ایم تا انجام کار راحت‌تر شود.

مواد مورد نیاز برای کیک هندوانه‎‌ای : (*۱ اونس حدود ۲۸ گرم است)

  • ۴ اونس (نیم فنجان) کره
  • ۴ اونس روغن سبزیجات
  • ۱۴ اونس (دو فنجان) شکر
  • ۴٫۵ اونس ژلاتین هندوانه‌ای
  • ۳ تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
  • ۱۳٫۵ اونس آرد همه‌کاره
  • مقدار کمی بیکینگ پودر
  • ۲ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱٫۵ فنجان پساب کره
  • ژل رنگ‌آمیزی غذا
  • ۱ فنجان شکلات ریزشده

مواد مورد نیاز برای کره کرِمی:

  • سه چهارم فنجان سفیده تخم مرغ (در حالت مایع)
  • ۲۴ اونس شکر پودری
  • ۲۴ اونز کره معمولی در دمای اتاق
  • ۲ قاشق کوچک عصاره وانیل
  • ژل رنگ‌آمیزی غذا

 

تهیه کیک هندوانه‎‌ای برای شب یلدا

چگونه کیک را تهیه کنیم؟

ماهیتابه را کمی گرم کنید.

کره، روغن، شکر و ژلاتین را در ظرفی با هم مخلوط کنید. برای این کار باید یک دستگاه مخلوط‌کن داشته باشید. سرعت آن را روی متوسط قرار دهید تا اینکه ماده‌ای لطیف و روشن به دست آید. همه تخم مرغ‌ها را با هم اضافه نکنید و حتماً باید آن‌ها را یکی یکی در مخلوط بریزید. پس از اضافه نمودن هر تخم مرغ، مخلوط را دوباره هم بزنید. در انتها باید وانیل را اضافه کنید.

سپس نمک و آرد و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید.

در حالیکه مخلوط‌کن روی سرعت کم است، مواد خشک را به ترکیب اصلی بیفزایید و خوب مخلوط کنید، سپس باید پساب کره را اضافه شود. هنگامی که آرد به‌خوبی مخلوط شد، این کار را متوقف کنید.

خمیر را به‌وسیله کاردک هم بزنید. البته حین این کار، اطراف ظرف و انتهای آن را فراموش نکنید. مقداری رنگ قرمز مخصوص غذا در آن بریزید تا رنگ هنداونه بگیرد. همچنین می‌توانید رنگ‌های دلخواه را امتحان کنید.

کیک را با دمای ۳۵۰ فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و سپس اجازه دهید سرد شود. آن را به‌خوبی در پلاستیک بپوشانید و نهایتاً ۵ روز در یخچال یا ۴ روز در فریزر قرار دهید.

تهیه کره خامه‌ای:

سفیده‌های تخم مرغ، شکر پودری و نمک را با هم مخلوط کنید. همه آن‌ها را با سرعت کم مخلوط کنید تا اینکه دانه‌های شکر ناپدید شوند و ماده خشکی باقی نماند. سپس با کاردک کمی آن را هم بزنید و سپس مخلوط‌کن را روس سرعت متوسط قرار دهید و چند دقیقه دیگر آن را مخلوط کنید.

سپس کره معمولی که در دمای اتاق بوده را اضافه کنید (کم کم این کار را انجام دهید) بعد از آن نوبت عصاره وانیل است. حدود ۱۰ دقیقه دیگر باید مواد را مخلوط کنید تا ماده‌ای یک‌دست و روشن شود.

کره خامه‌ای را دو نصف کنید. نصفش را با رنگ خوراکی قرمز، رنگ کنید. بقیه را فعلاً دست نخورده و با رنگ سفید باقی بگذارید.

تزئین کیک:

اگر خواستید از فوندانت سیاه برای دانه‌های هندوانه استفاده کنید و آن را به شکل دانه‌‌های کوچک دربیاورید. حدود ۲۰ تا از این دانه‌ها کافی به نظر می‌رسد. اگر هم فوندانت نداشتید، از همان قطعات شکلات بهره بگیرید.

یک لایه از کیک را قرار دهید و یک لایه از کره خامه‌ای قرمز روی آن بریزید. حتماً تا گوشه‌های آن را بپوشاند. دومین لایه کیک را روی لایه اول بگذارید و همین طور ادامه دهید تا همه لایه‌ها روی هم قرا بگیرند.

لایه‌های کره خامه‌ای را تا گوشه‌های کیک پخش کنید به‌طوریکه بخش بالایی سطحی صاف داشته باشد. مطمئن شوید که گوشه‌های کیک به درستی پوشانده شده‌اند. کیک را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استحکام خود را به دست آورد. همچنین حدود دو سوم فنجان از کره خامه‌ای سفید را کنار بگذارید.

می‌توانید بخش سفید کره کرمی را با مقداری رنگ مخصوص غذای سبز یا زرد بپوشانید.

بقیه کره قرمز رنگ را در بخش بالای کیک قرا دهید. فقط در حدی باشد که به خوبی آن را بپوشاند و لازم نیست ضخامت آن را زیاد کنید

حالا نوبت به بخش جالب و سرگرم‌کننده ماجرا رسید: رنگ کردن! بهتر است قبل از هر کاری دستکش بپوشید. ژل رنگ سبز مخصوص غذا (یک قاشق چای‌خوری) را با کمی مایع مخلوط کنید. سپس یک اسفنج را مرطوب کنید و در رنگ فرو ببرید تا به خوبی رنگ سبز را جذب کند. اسفنج را روی کناره‌ای کیک بکشید و خطوط سبز ایجاد کنید تا مانند پوسته هندوانه به نظر برسد. در صورت نیاز از رنگ بیشتری استفاده کنید تا به خوبی، اطراف آن را بپوشاند.

برای بهترین نتیجه توصیه می‌شود که کیک هندوانه‎‌ای را در دمای اتاق سرو کنید.

 

منبع: ترجمه از Sugarhero

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن