ترشی و شور

ترشی خوشمزه با گوجه فرنگی

ترشی خوشمزه با گوجه فرنگی

 

دو ترشی خوش طعم با گوجه فرنگی درست کنید

ترشی‌ گوجه‌فرنگی

مواد لازم برای ترشی گوجه فرنگی

‌گوجه ریز سفت و تازه : یک کیلو
نمک و نعنا خشک : به میزان لازم
سرکه : یک لیوان
آب جوشیده و سرد شده : ۲٫۵ لیوان

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی

گوجه را حتما از نوع سفت و قرمز و ریز انتخاب کنید و بشویید و در یک ظرف مناسب شیشه‌ای بریزید.
آب را با نمک و سرکه بجوشانید.
پس از سرد شدن روی گوجه بریزید و نعنا خشک را هم اضافه کرده در شیشه را ببندید و در یخچال یا جای خنک بگذارید.
گوجه ترشی شما پس از ۱۰ روز آماده می‌شود.
دقت کنید برای تهیه این ترشی از سرکه خالص استفاده نکنید و نمک آن را هم کمی بیشتر بریزید تا گوجه‌ها له نشو‌د و شکل ظاهر آنها حفظ شود.

 

ترشی با آب گوجه فرنگی یا سالاد مشهدی

مواد لازم برای ترشی با آب گوجه فرنگی

گل کلم : یک بوته متوسط و ریز خرد شده
گوجه : ۲ کیلو رنده شده
فلفل تند سبز : ۱۰ عدد
سیر: یک بوته بزرگ
خیار : ۵ تا ۶ عدد
کرفس : یک بوته کوچک
موسیر خیس شده : ۱۰۰ گرم
رب گوجه: یک لیوان
نمک و گلپر، تخم گشنیز، زردچوبه و پودر زیره : به میزان لازم
سرکه : یک لیوان

طرز تهیه ترشی با آب گوجه فرنگی

گوجه‌ها را بشویید و در مخلوط کن بریزید و آن را به صورت آب گوجه تبدیل کنید.
سرکه را به آن اضافه کنید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید و بگذارید سرد شود.
تمام مواد ترشی را ریز خرد کنید.
همه مواد خرد شده را در ظرفی بریزید و بعد آب گوجه، سرکه، ادویه‌ها و رب را به آن اضافه و مخلوط کنید و در شیشه‌ای بزرگ بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
این ترشی مخصوص استان خراسان بوده و به سالاد مشهدی معروف است.

 

 

منبع : چهاردیواری جام جم / seemogh.com/lifestyle

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن