آشپزیپیش غذا و دسر

آموزش پخت کیک سیب

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کیک سیب را با هم مرور کنیم. این کیک بسیار خوشمزه است و می تواند عصرانه خوبی برایتان باشد. با آشپزی گیاه سلامتی همراه باشید.

زمان آماده سازی:کمتر از 30 دقیقه

زمان پخت: 10 الی 30 دقیقه

برای 6 الی 8 نفر

 مواد لازم برای تهیه کیک سیب:

  • 225 گرم روغن
  • 225 گرم شکر
  • 225 گرم آرد
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ زده شده
  • 2 عدد سیب پوست گرفته شده
  • شکر برای روی کیک
  • 150 میلی لیتر خامه
  • 3 قاشق غذاخوری شیره لیمو
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان موز

طرز تهیه کیک سیب:

کیک سیب

برای تهیه کیک سیب، فر را  با دمای 180 درجه سانیتگراد، 160 درجه فن و 4 گاز از پیش گرم کنید. دو عدد سینی را چرب کنید و بر روی آن کاغذ مخصوص بگذارید.

به جز سیب و شکری که برای تزیین داشتیم، مواد دیگر یعنی 225 گرم روغن،225 گرم آرد، 225 گرم شکر، تخم مرغ و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید. آن را با همزن دستی بزنید. سیب را به ترکیب زده شده اضافه کنید. سپس مواد را بین دو سینی تقسیم کنید.

به مدت 25 الی 30 دقیقه این ترکیب را در فر بپزید تا طلایی رنگ شود. سپس اجازه دهید سرد شود.

در همین میان، میانه کیک را تهیه کنید. خامه را در کاسه ای بریزید و بزنید. سپس شیره لیمو را به آن اضافه کنید. کیک را از سینی خارج کنید  و کاغذی که زیرش قرار دارد را در بیاورید. آن را  به قسمت های دلخواه برش بزنید و در بشقاب بگذارید. خامه لیمویی را وسط آن بریزید.  حالا می توانید کمی شکر روی آن بریزید و از طعم کیک سیب لذت ببرید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن