ریپورتاژ آگهی

آشنایی با غذاهای مالزی

 

جمعیت اصلی کشور مالزی را عمدتا اقوام مالایی، چینی و هندی تشکیل می‌دهد و همین فرهنگ‌های مختلف باعث تنوع غذایی در این کشور شده است. بنابراین با توجه به این تنوع فرهنگی، مالزی می‌تواند بهشتی برای علاقه‌مندان به غذا باشد تا از هر نوع غذایی که دوست دارند، از کباب‌ها با بوی هوس‌انگیزشان تا برنج و نودل سرخ شده و غذاهای گریل شده دریایی را یکجا در کنار هم داشته باشند. پایتخت مالزی، کوآلالامپور برخی از بهترین غذاخوری‌ها و رستوران‌های آسیای جنوب شرقی را دارد که می‌توان با کمترین هزینه غذاهای محلی و اصیل این سرزمین را امتحان کرد. در این مقاله همراه ما باشید تا با بخشی از غذاهای مهم و محلی کوالالامپور آشنا شوید.

ناسی داگانگ | Nasi Dagang

ناسی داگانگ یکی از غذاهای معروف تور مالزی سفر باتو  است که تمام معروفیتش را مدیون مزه ی بسیار خوشمزه اش است. این غذا از برنج بخار پز شده در شیر نارگیل، زردچوبه و چند ترکیب دیگر از جمله ی تکه های سرخ شده ی نارگیل، جو سرخ شده، تخم مرغ آب پز و ترشی سبزیجات درست می‌ شود.

مالزیایی ها ناسی داگانگ را معمولا به عنوان یک صبحانه ی مشهور مخصوصا در مناطقی مانند ترنگانو (Terengganu) و کلانتان (Kelantan) سرو می کنند. اگر دوست دارید تا ناسی داگانگ را بچشید باید بدانید که مشهورترین نوع این غذا در منطقه ی ترنگانو از ناحیه ‌ای به نام کامپونگ لدانگ (Kampung Ladang) تهیه می گردد

ساتای | Satay

ساتای یکی از غذاهای معروف مالزی است که ترکیبی از گوشت کبابی خوابانده شده در سس مخصوص زغال پز است. مالزیایی ها این غذا را به زبانی ساده از تکه ‌های گوشت در زردچوبه و شیره ی نارگیل و در ادویه ‌های محلی قرار می دهند و سپس تکه های گوشت را به آرامی کباب می‌ کنند و سپس به همراه سس خوش ‌طعم مخصوصی سرو می کنند.

درباره ی تاریخچه ی ساتای این را بدانید که در واقع به غذایی یاکیتوری در ژاپن و شیشلیک کباب در ترکیه شباهت های بسیاری دارد و می توان گفت که همگی با هم یک مزه می دهند.

گوشت کباب شده بر روی سیخ همیشه یک غذای ساده ولی بسیار خوشمزه برای همه در سراسر جهان بوده است و اگر شما گیاهخوار نباشید، بدون شک از طرفداران پروپاقرص این مدل از گوشت کبابی می شوید. سس مخصوص این کباب به خاطر ترکیب زردچوبه و بادام زمینی زیادی که در خود دارد زرد رنگ است.

 

می توانید ساتای را در کنار سس و یا آبگوشت بادام زمینی، پیاز و کیک برنجی سرو می شود. تکه ‌های گوشتی که در ساتای به کار برده می شود، عموما از گوشت مرغ، گاو و یا گوشت‌ های دریایی هستند که در سیخ‌ های چوبی به سیخ کشیده می‌ شوند

نودل سرخ شده

این غذا که یکی از غذاهای اصلی مالزی محسوب می‌شود، نودل سرخ‌شده با طعمی بسیار تند است که از ترکیب موسیر یا پیاز و کمی سیر با مقداری از تکه‌های گوشت که عموما مرغ یا میگو است، درست می‌شود. همه این مواد یکی یکی تفت داده شده و با یکدیگر ترکیب می‌شوند و در نهایت پس از آماده شدن با مقداری سبزیجات تزیین می‌شود. از آنجا که این غذا طرفداران بسیاری دارد در هر جایی از دکه‌های غذا فروشی تا رستوران‌های مجلل به راحتی آن را پیدا می‌کنید. این غذا گزینه عالی برای علاقه‌مندان به غذاهای تند و نودل‌ها است.

لاکسا

لاکسا سوپی تند و ترکیبی از ادویه‌های مختلف است که به نوعی ترکیب آشپزی مالایی و چینی محسوب می‌شود. این غذا از نودل برنج یا رشته‌فرنگی برنج و گوشت مرغ، میگو یا ماهی، به همراه ادویه‌های تند تشکیل شده است. مایع اصلی به کار رفته در پخت این غذا «شیره نارگیل» یا «آسام ترش» (تمر هندی یا نوعی میوه ترش بنام گِلوگور) است. این غذا در کشورهای مختلفی درست می‌شود که هر جا دستورات و روش‌‌های طبخ متفاوتی دارد.

آسام پداس

آسام پداس یک جور ماهی می باشد که مثل سایر غذاهای مالزیایی  با برنج سرو میشود و کلی هم طرفدار دارد و در ضمن آسام پداس به معنی ” تند و ترش ” در این کشور است و طعم بی نظیر آن حقیقتا با معنیش کاملا مترادف است و اینکه مواد تشکیل دهنده این غذا فلفل ، موسیر ، تمبر هندی است که با ماهی خالخالی اسپانیایی ترکیب شده و به این صورت سرو می شود .

رندانگ

وقتی به مالزی سفر می کنید و این غذا را میل میکنید از خودتان قطعا سوال خواهید کرد که میتواند به این کشور سفر کند و عاشق رندانگ نشود ؟ این غذا یکی از 50 غذای لذیذ دنیا نامبرده میشود و فهمیدن دلیلش هم زیاد سخت و مشکل نیست . روش درست کردن آن اینطور هست که برنج به آرومی در داخل ادویه جات پخته می شود و این غذا ، یک غذای پر ادویه و تند می باشد که معمولا در جشن ها و مناسبت ها طبخ میشود و اینکه انواع مختلفی دارد و هر کسی به ذائقه و سلیقه غذاییش در مدل های متنوعی میپزند و پیشنهاد می کنیم که شده یه بار امتحانش کنید .

ناسی کرابو | Nasi Kerabu

ظاهر جذاب این غذا را در هیچ جای دنیا نخواهید یافت. برگی پهن و سبز رنگ در کف بشقاب قرار دارد که برنج آبی رنگی در وسط آن قرار می دهند و سبزیجات و گوشت های رنگارنگ را در کنار آن قرار می دهند. برای تغییر رنگ برنج، آن را در آب لیمو و عصاره گل گلیتوریاترناتئا (Clitoria ternatea) چند ساعتی استراحت می‌دهند و اینگونه غذای خاص ناسی کرابو طبخ می گردد.

روتی کانای

این خوراک ترد و خوشمزه در واقع صبحانه کلاسیک مالزیایی بوده که در اصل ریشه هندی دارد و اینکه خوردن این غذا در هر زمان در طی روز خصوصا در حدود ساعت صبح واقعا عالی و خوب است و در ضمن از خمیری از آرد ، تخم مرغ و کره آب شده که تا حد بسیار زیاد است درست شده و ضمنا بطور باور نکردنی کشسان است و این خمیر به سرعت تا حد یک ورق کاغذ به شکل خمیر پیتزا گسترده و پهن شده و سپس تا شده و در ماهیتابه سرخش می کنند و وقتی طرف بیرون آن مثل کروسانت خوب ترد و شکننده و در طرف داخل نرم و بخاردار و کمی جویدنی شد آماده خوردن می شود و در آخر بدانید که این خوراک به همراه کاری سرو می شود و طرفداران زیادی دارد و نمونه های دیگر آن با تخم مرغ ، پیاز یا ساردین پخته می شوند که طعمی رویایی دارد

 

 

تحریریه‌ ی ما در تهیه‌ این محتوای تبلیغاتی ( رپورتاژ آگهی ) نقش نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن